Ortopedia Dissalud, solucions i respostes eficaces en ortopèdia esportiva

10/10/2024

A Dissalud, com a patrocinadors oficials del Lleida Handbol Club, reafirmem el nostre compromís amb l’esport i el benestar del conjunt de jugadors i jugadores de l’entitat. Ahir, vam rebre a les nostres instal·lacions la Sofia Feliu, jugadora del Lleida Handbol Club, que recentment ha patit una lesió de lligament creuat i menisc extern. Per facilitar la seva recuperació i millorar la seva mobilitat diària, li vam cedir un parell de crosses. En aquesta visita, Feliu va estar acompanyada per Lara Perís, la nova portera de l’equip lleidatà.

A Dissalud sabem que l’esport, ja sigui amateur o professional, implica un esforç físic considerable. Les lesions són, lamentablement, una part inevitable d’aquesta pràctica. Per això, treballem constantment per oferir solucions eficaces i personalitzades que permetin als i les esportistes de Lleida prevenir, tractar i recuperar-se de les seves lesions.

Disposem d’una àmplia gamma de productes especialitzats en ortopèdia esportiva, roba compresiva, cremes de fred i calor, benes, gomes elàstiques, i material de kinesiotaping, entre d’altres. Sabem que cada detall compta per assegurar una recuperació ràpida i efectiva, i el nostre objectiu és estar sempre al costat de qui s’esforça per donar el millor d’ell mateix en l’esport.

Avantatges exclusius per al Lleida Handbol Club

Com a part del nostre compromís amb el club i els seus jugadors i jugadores, tots els membres del Lleida Handbol Club, així com els seus familiars, gaudeixen de condicions preferents al nostre establiment. Oferim assessorament personalitzat i avantatges especials en la compra de material esportiu ortopèdic, garantint així que tots els esportistes puguin accedir als millors productes per cuidar la seva salut.

Dissalud: Més de 300 m² d’Innovació en Ortopèdia

La nostra botiga al Passeig de Ronda 144 de Lleida, amb més de 300 metres quadrats d’exposició, està pensada perquè qualsevol esportista o persona amb necessitats ortopèdiques pugui trobar tot el que necessita en un sol lloc. Comptem amb un equip de professionals especialitzats que ofereixen assessorament a mida perquè cada client, ja sigui esportista o no, rebi la millor atenció i el producte més adequat a les seves necessitats.

A Dissalud, el nostre compromís amb l’esport va més enllà de les paraules. Ens esforcem cada dia per estar a l’altura de les necessitats dels i les esportistes de Lleida, ajudant-los en cada pas del seu camí, des de la prevenció fins a la recuperació de les seves lesions.

L’esport a Lleida compta amb Dissalud com a aliat!

Dissalud Ortopèdia Lleida – la vostra salut i benestar, la nostra prioritat