Serveis

Dissalud, ortopèdia i productes de suport

Assessorament personalitzat

A Dissalud, ortopèdia i productes de suport facilitar el benestar dels nostres clients és la clau sobre la qual pivota tot el nostre treball. Per això, tractem a cada client com una persona única i diferent. No creiem en solucions, ni respostes estandarditzades. Per nosaltres és bàsic escoltar a les persones que contacten amb nosaltres, tractar de conèixer el seu dia a dia, les seves dinàmiques per tal d’oferir la solució més ajustada a les seves necessitats. La nostra llarga trajectòria ajudant i assessorant milers de persones avala el nostre compromís amb els nostres clients.

Lloguer de material

Per diferents circumstàncies, en el decurs de la nostra vida ens podem veure en la necessitat de fer servir de manera ocasional ajudes tècniques com cadires de rodes, llits adaptats, grues de transferència o altres materials. A Dissalud podreu llogar aquesta mena de productes solucionant aquesta necessitat puntual sense haver de fer una despesa innecessària.

Formació

De vegades, el coneixement específic sobre com moure un pacient, utilitzar i treure el màxim profit a una ajuda tècnica, quins materials emprar, entre altres exemples, són la clau per facilitar el dia a dia de les persones amb alguna limitació, malalts al llit de llarga durada, etc.

Per això, conscients d’aquesta realitat, des de Dissalud, promovem la realització de diferents accions formatives i cursos encaminats a facilitar la informació i la formació necessària per afrontar cadascuna d’aquestes situacions de la manera més eficaç.

Servei postvenda

A Dissalud, la vostra botiga d’ortopèdia i productes de suport, la venda d’un producte esdevé l’inici d’una relació de confiança i compromís amb els nostres clients; per això, comptem amb un servei postvenda per solucionar els possibles problemes derivats de l’ús d’aquests productes com una roda punxada, descàrrega de la bateria, un mal funcionament dels rodaments del caminador, problemes amb els frens de la teva handbike, una corretja trencada del teu bipedestador, etc.

Pels professionals de Dissalud és fonamental donar respostes de continuïtat als nostres clients i resoldre amb agilitat qualsevol anomalia, disfunció, problema tècnic, etc. que pugui sorgir en els productes venuts als nostres clients.

Taller propi

Comptem amb un taller propi per a la realització de pròtesis, ortesis i fèrules a mida, plantilles, sabates ortopèdiques, etc. amb rapidesa i d’una manera personalitzada donem resposta a les vostres necessitats. Si escau, tenim col·laboradors externs per cobrir possibles peticions que no estiguin tecnològicament o funcional al nostre abast.

Adaptació de vehicles i habitatges

Des de Dissalud Lleida us assessorarem a l’hora d’adaptar el vostre vehicle, habitatge, supressió de barreres i us posarem en contacte i coordinarem amb els nostres col·laboradors externs la correcta adaptació del vostre habitatge, vehicle, supressió de barreres, col·locació de rampes, elevadors, etc.