Dissalud

Ortopèdia i productes de suport

El vostre benestar, la nostra prioritat. Aquest és l’objectiu principal de l’equip de professionals de Dissalud, ortopèdia i productes de suport, a l’hora de relacionar-nos amb els nostres clients.

Un gran equip de persones que us escoltaran i assessoraran per trobar la millor solució per a les vostres característiques i necessitats. Fet i fet, a Dissalud treballem per procurar-vos la independència més gran, autonomia i qualitat de vida possible.

Més  de 300 m2 d’exposició i atenció al públic

Després de gairebé quinze anys oferint els nostres  serveis, productes d’ortopèdia i ajudes tècniques des del barri de Pardinyes, en abril de 2023 ens traslladem al Passeig de Ronda, 144 de Lleida per obrir un nou i funcional establiment amb més de 300 metres quadrats d’exposició i atenció personalitzada als nostres clients.

En aquest espai comptem amb una gran exposició de productes ortopèdics i de suport en contínua renovació amb tota mena de solucions d’ortopèdia tècnica, esportiva, pediàtrica, productes de suport, material per adaptar i rehabilitar el vostre habitatge, mobiliari adaptat, sistemes d’elevació i supressió de barreres, cadires de rodes manuals i elèctriques, sistemes de propulsió per a cadires de rodes, lloguer d’equips per a la rehabilitació domiciliària, roba de comprensió, proteccions tècniques, cremes, electroestimuladors, grues de transferència, coixins antiescares, etc.

D’altra banda, disposem de zones específiques per a la vostra atenció d’una manera privada i personalitzada.

Taller propi per a la realització de pròtesis i ortesis personalitzades i a mida

A Dissalud Lleida, entre altres especialistes, comptem amb un Tècnic Superior Ortoprotèsic, encarregat de la realització de tota mena d’ortesis i pròtesis personalitzades i a mida des del nostre propi taller.

Així mateix, a més de la producció d’aquests tipus de material ortopèdic, a Dissalud ens encarreguem també del manteniment i reparació d’altre tipus de productes com les cadires de rodes, manuals o elèctriques, handbikes, grues de transferència, etc.

Dissalud el vostre centre de referència en ajudes tècniques i productes d’ortopèdia.

Missió

Tractar a cada persona que entra per la nostra porta com un client únic amb l’objectiu d’oferir-li, d’una manera ràpida i eficaç i d’acord amb les seves necessitats tots aquells productes i serveis que millorin la seva qualitat de vida i el seu dia a dia.

Assessorar, informar, formar, són conceptes bàsics que a Dissalud van lligats amb la prestació de cada servei. Per això, abans de prescriure un producte parlem, escoltem i observem al nostre client i, d’acord amb ell, valorem la millor solució per a les seves necessitats.

El nostre treball no finalitza amb la venda del producte o servei. Per nosaltres és fonamental fer un seguiment del resultat obtingut amb la solució o l’ajuda tècnica facilitada.

Visió

Ser considerada com l’empresa del sector de l’ortopèdia i productes de suport per a la mobilitat, la salut i l’esport, que millors respostes i solucions aporta als seus clients.

En aquest sentit, ens agradaria ser reconeguts i treballarem per aconseguir-ho com una empresa que es preocupa, té cura i es compromet amb els seus clients; que els hi assessora, que els forma i ajuda en el seu dia a dia.