A Dissalud, ortopèdia Lleida, també t’oferim un servei de lloguer de productes ortopèdics

04/07/2024

El nostre servei de lloguer de productes ortopèdics a Lleida és una opció ideal per a aquells que necessiten aquests equips de manera temporal. Amb més de 300 metres quadrats d’exposició al Passeig de Ronda 144, som el centre de referència en productes ortopèdics i ajudes tècniques a Lleida.

Varietat de Productes en Lloguer

A la nostra àmplia exposició, podràs trobar una gran varietat de productes disponibles per a lloguer, incloent-hi cadires de rodes manuals i elèctriques, grues de transferència, llits articulats i scooters. Tots els nostres productes estan dissenyats per oferir el màxim confort, seguretat i funcionalitat.

  • Cadires de rodes manuals i elèctriques: Disposem de models lleugers i manejables que faciliten la mobilitat, tant en interiors com en exteriors. Les cadires elèctriques ofereixen autonomia i confort per al seus usuaris.
  • Grues de transferència: Facilitem el trasllat segur de persones amb mobilitat reduïda, protegint tant l’usuari com el cuidador.
  • Llits articulats: Perfectes per millorar el descans i la comoditat de persones encamades, els nostres llits articulats compten amb múltiples posicions ajustables.
  • Scooters: Per a aquells que necessiten moure’s amb facilitat per la ciutat o la llar, els nostres scooters són la solució perfecta. La primavera i l’estiu són moments ideals de l’any per a l’utilització d’aquesta mena de vehicles. Diferents models, preus, prestacions.

Beneficis del lloguer a Dissalud

Llogar productes ortopèdics a Dissalud Lleida ofereix múltiples avantatges:

  • Flexibilitat: Ideal per a problemes de mobilitat de caràcter temporal.
  • Assessorament professional: El nostre equip d’experts t’ajudarà a seleccionar el producte que millor s’adapti a les teves necessitats específiques.
  • Manteniment inclòs: Ens encarreguem del manteniment i reparació dels equips, assegurant que sempre estiguin en perfectes condicions.

Per què escollir Dissalud

A Dissalud, el teu benestar és la nostra prioritat. Ens trobareu al Passeig de Ronda 144  amb la més completa i renovada exposició de productes ortopèdics i ajudes tècniques.

Visita’ns i descobreix com podem ajudar-te a millorar el teu dia a dia amb les nostres solucions ortopèdiques i serveis de lloguer.

A Dissalud, entenem la importància de proporcionar solucions ortopèdiques de qualitat que s’adaptin a les necessitats específiques de cada persona perquè els vostre benestar és la nostra prioritat