Arriben a Dissalud, la vostra ortopèdia en Lleida, les cadires de rodes ultralleugeres Panthera

09/05/2024

Panthera, tecnologia punta al servei de la mobilitat. Cadires de rodes lleugeres, fàcils de plegar i transportar, amb models específicament dissenyats per als més petits de la casa.

Dissalud, ortopèdia i productes de suport a Lleida, continuem treballant per incorporar les darreres novetats en el mercat i oferir-vos els productes que millor s’adaptin a les vostres necessitats i usos.

Com a novetat, aquesta setmana hem incorporat al nostre catàleg de cadires de rodes tres innovadores i funcionals cadires de rodes de la marca Panthera, que destaca pel seu disseny, molt lleugeres i resistents -gràcies a la utilització de fibres de carboni en la seva construcció-, factors claus per afavorir la mobilitat i comoditat dels seus usuaris.

Entre les diferents cadires d’aquesta firma sueca que incorporem al nostre catàleg de cadires de rodes (manuals i elèctriques) destaquen dues especialment dissenyades per als més petits de la casa: la Panthera Micro 3 i la Panthera Bambino 3

Panthera Micro 3, maniobrabilitat i mobilitat per a nens i nenes (d’1 a 5 anys)

Tecnologia punta per als més petits amb un marc de crom fet amb molibdè i titani. Les rodes giratòries de les cadires de curses de marató es converteixen en rodes del darrere. Igual que a les cadires d’alguns esports en cadira de rodes com el tenis hi ha una sola roda giratòria per facilitar la rotació, tant per interiors com per exteriors sobre superfícies planes.

La Panthera Micro 3 pesa només 3,5 kg, cosa que la fa extremadament fàcil d’empènyer i conduir.  Molt fàcil d’aixecar i transportar.

Disposa d’una àmplia gamma d’accessoris, perquè pugui trobar la nansa d’empenta o els protectors laterals adequats, o triar un dispositiu anti bolcada per a més control i seguretat en les transferències.

Panthera Bambino 3, per a nens i nenes de 4 a 12 anys aproximadament

Una cadira de rodes manual activa i fàcil de manejar per a usuaris joves entre 4 i 12 anys aproximadament. La Panthera Bambino 3 està dissenyada per a nens i nenes que necessiten una cadira robusta per a la seva vida activa que els ajudi a guanyar més independència.

Disposa d’una exclusiva barra per empènyer la cadira molt fàcil i ràpida de posar i treure. Amb un pes de transport reduït, a partir de 5,6 kg per als models més petits, la Panthera Bambino 3 és fàcil de maniobrar i aixecar.

Disponible amb una amplada de seient de 24-33 cm, respatller ajustable en alçada, dispositiu anti bolcada integrada i equilibri ajustable, la Panthera Bambino 3 proporciona als joves usuaris de cadires de rodes el suport que necessiten per sentir-se segurs i protegits.

Panthera U3 Light, de fàcil conducció

Per a usuaris experimentats de cadires de rodes manuals que necessiten un dispositiu de mobilitat maniobrable i de baix pes. La Panthera U3 Light ofereix estabilitat i un còmode suport postural. Dissenyada per a una ergonomia òptima quan s’està assegut o conduint, aquesta cadira de rodes també es pot pujar fàcilment a un cotxe gràcies al seu xassís equilibrat i d’unió sense esforç.

La Panthera U3 Light presenta un disseny net i minimalista disponible en diversos colors. Les seves característiques ergonòmiques, com ara el respatller ajustable, permeten adaptar-se a les necessitats individuals.

El xassís de crom molibdè (acer al crom molibdè), les reduïdes dimensions exteriors i el disseny minimalista de la carcassa la converteixen en una cadira de rodes molt lleugera

Panthera U3 Light és una cadira de rodes molt maniobrable amb gran facilitat de conducció que es pot utilitzar en terrenys irregulars. Té un eix del darrere rígid de fibra de carboni, roda posterior lleugera, reposapeus d’alumini i rodes giratòries de fàcil desplaçament.

A la nostra exposició al Passeig de Ronda, 144 trobareu la més àmplia gamma del mercat en cadires de rodes, tant manuals com elèctriques, a més d’altres productes com scooters, rollator, handbikes 

 

Dissalud, la vostra botiga d’ortopèdia en Lleida. El vostre benestar, la nostra prioritat