Autonomia i seguretat amb els nostres caminadors i rollator ortopèdics

24/11/2023

La més àmplia exposició de caminadors i rollator de Lleida

A Dissalud trobareu una variada gamma de caminadors i rollator amb dissenys ergonòmics i funcionals pensats per facilitar els desplaçaments de les persones grans amb algun tipus de difilcultat en la mobilitat. Disposem de diferents models, complements, preus adaptats a les necessitats i usos dels usuaris.

En moltes ocasions els problemes d’inestabilitat, d’equilibri; fins i tot la manca de motivació o d’un acompanyant, entre altres motius, provoca que moltes persones grans vegin limitada la seva movilitat o no s’atreveixen a sortir al carrer.

Els anomenats caminadors ortopèdics (rollator) són una excel·lent solució per a aquestes persones, que encara poden caminar totes soles, però estan afectadas por d’alguna d’aquestes limitacions.

A Dissalud Lleida us assessorarem sobre la millor opció a escollir tenint en compte molts factors com el vostre grau d’autonomia, característiques anatòmiques i funcionals, nivell de dependència i, és clar, el tipus i intensitat d’ús que vulgueu fer del caminador

Gràcies a l´utilització d’aquest complement moltes persones, que d’una altra manera portarien una vida molt més sedentària i menys autònoma, es manegen a la perfecció sense ajuda ni acompanyament, mentre utilitzen els caminadors per a adults

Tota mena de caminadors, diferents models, colors, complements, preus…

En Dissalud ortopèdia i ajudes tècniques tenim una àmplia gamma de caminadors, endemés d’altres productes ortopèdics, al vostre abast. Diferents dissenys, colors, preus. Hi ha rollator lleugers de pes, amb frens, amb seient, amb punys anatòmics, amb rodes grans o petites, rollator que fan també de carrito de la compra, etc.

La millor manera de descobrir el que millor s’adapta a les vostres necessitats és visitar la nostra botiga situada al Passeig de Ronda, 140 i conversar una estona amb alguns dels nostres professionals.

Dissalud, ortopèdia Lleida, tracte professional i personalitzat