Coneixeu la cadira de rodes elèctrica més lleugera del mercat a Dissalud la vostra ortopèdia a Lleida

13/03/2024

Des de fa uns dies tenim a la vostra disposició a la nostra botiga del passeig de ronda 144 de Lleida la vostra companya de viatge perfecta, una cadira de rodes elèctrica, plegable amb tan sols 14,5 quilos de pes i bateria de liti.

Un dels objectius de Dissalud Lleida és posar a la vostra disposició les darreres novetats del mercat en productes ortopèdics i de suport. En aquest sentit, hem incorporat a la nostra exposició una veritable joia de la mobilitat, la Quickie Q50 R de carboni, pura tecnologia al servei de la mobilitat.

Una cadira de rodes elèctrica cridada a ser la teva companya de viatge perfecta. Construïda en fibra de carboni de primera qualitat no arriba als 15 quilos de pes, i és la més lleugera del mercat en aquest segment; un aspecte molt important a l´hora d’aixecar-la o traslladar-la. Molt lleugera, però increïblement resistent i perfectament dissenyada per circular sense dificultat per superfícies irregulars, amb una gran absorció d’impactes, brindant una conducció eficient i suau. Pot suportar un pes d’usuari de fins a 136 quilograms.

Es plega amb gran facilitat i ocupa molt poc espai

A més, es plega amb gran facilitat i es pot guardar, sense cap problema, a qualsevol maleter del cotxe, o a qualsevol lloc sense ocupar un gran espai. La seva mida de plegat és de tan sols 37 centímetres de llargada per 57 d’amplada i 76,7 d’alçada, de manera que portar-la al cotxe, pujar a un transport públic serà molt més fàcil amb aquesta cadira de rodes elèctrica, que podreu veure i provar a Dissalud, la vostra botiga de referència en ortopèdia i productes de suport a Lleida. D’altra banda, cal destacar que aquesta cadira està homologada per al transport aeri, ja que la seva bateria d’ions de liti està homologada per la IATA (Associació de Transport Aeri Internacional) per transportar-la amb avió.

La Q50 R pot incorporar de manera opcional una segona bateria

A l’hora de plegar la Q50 R Carboni no cal retirar la bateria; sens dubte un gran avantatge. En aquest sentit, aquesta cadira de rodes elèctrica, plegable i lleugera, incorpora una bateria de liti amb l’opció d’incorporar una segona bateria addicional, fet que us permetrà una gran autonomia propera als 24 quilòmetres (amb les dues bateries)

Aquesta cadira incorpora motors sense escombretes d’alt rendiment de 250 W, que proporcionen una gran potència i fiabilitat (fins i tot per superar obstacles de fins a 4 centímetres). Aquests motors estan altament optimitzats per proporcionar la millor autonomia la cadira.

Funcionalitat, mobilitat i disseny, la cadira elèctrica Q50 R no renuncia en cap moment a un modern, elegant i atractiu disseny i ve equipada amb els kits disponibles en 5 colors cridaners.

Dissalud, l’exposició més gran de productes d’ortopèdia a Lleida.