Dissalud a la fira Dissalud Otworld 2024 Leipzig 2024 a la recerca de nous productes i serveis

22/05/2024

Jordi Miro, director de Dissalud, ortopèdia i productes de suport a Lleida, es va desplaçar la passada setmana a la localitat alemanya de Leipzig per participar en aquesta fira especialitzada en productes i serveis vinculats amb l’ortopèdia tècnica, pròtesis i ortopròtesis.

Amb l’objectiu d’incorporar les darreres novetats del mercat en productes ortopèdics i de suport, el màxim responsable de Dissalud, ortopèdia Lleida, viatjò la passada setmana fins a la localitat alemanya de Leipzig per participar a la fira Otworld, un espai per descobrir i conèixer diferents productes que, en un futur proper s’aniran incorporant al catàleg de productes i serveis de Dissalud i que, sens dubte, ajudaran a millorar el dia a dia de moltes persones.

La “revolució” de les mans mioelèctricques

A la present edició, cal destacar la presentació i la presència de molts expositors amb una gran quantitat de pròtesis mioelèctriques per a peus, genolls i, especialment mans, gràcies a les quals els seus usuaris guanyaran molta funcionalitat i motricitat fina. Especialment significatius l’evolució de les mans mioelèctriques, tant pels seus avenços com per la seva producció a uns preus més econòmics que fa uns anys.

Creixement exponencials dels productes ortopèdics realitzats amb impressió 3D

Endemés d’aquests productes mioelèctrics significar una presència “omnipresent” de materials produïts amb impressores 3D de tota mena, així com una gran varietat de softwares vinculats amb la producció d’aquests productes ortopèdics, com les fundes cosmètiques per cobrir els ferros de les ortesis, entre altres productes, d’una manera fàcil, atractiva i elegant.

Una visita molt productiva, tant per descobrir novetats del mercat com pels contactes realitzats, que tot sumat, ben segur, ajudarà a millorar el nostre servei i productes ofert.

Dissalud, la vostra botiga d’ortopèdia en Lleida. El vostre benestar, la nostra prioritat