Dissalud Lleida, una gran exposició amb tota mena de productes per als més petits de casa vostra

06/10/2023

A Dissalud, ortopèdia Lleida, els més petits de les vostres cases tenen una consideració molt especial per nosaltres.  Per això, a l’hora de buscar productes ortopèdics, cadires, ajudes tècniques per a infants posem especial estima en la seva elecció per què siguin els més adients a les seves característiques i particularitats, tenim molt present, entre altres aspectes que són persones un ple procés de creixement, quelcom que sempre afegeix un punt de dificultat a l’hora d’escollir un producte.

A la nostra exposició trobareu tota de productes d’ortopèdia pediàtrica, ortesis a mida, ajudes tècniques

Cotxets

Tota mena de cotxets, compactes, basculants. Cotxet que es van adaptant al procés de creixements dels infants. De fàcil maneig, lleugeres, de fàcil transport, personalitzables; per a tots els espais i diferents usos.

Caminadors infantils

Comptem amb una selecció de caminadors de les marques més punteres del mercat amb les millores prestacions, seguretat moderns dissenys pensat de manera específica per  a l’edat dels seus usuaris. Caminadors per a ús d’interior i exterior, de manera temporal o permanent. Amb aquests caminadors els vostres infants guanyaran en confiança i autonomia.

Bipedestadors

Una ajuda bàsica per millorar les oportunitat d’adaptació i integració de l’infant amb el seu entorn.  Bipedestadors segurs, versàtils, còmodes, molts fàcils d’ajustar a les particularitats de cada usuari i el seu procés de creixement. Per al seu ús en tots els àmbits de la vida dels infants: casa, escola, guarderia, residència… Consulteu també pels nostres models especials de bipedestadors multisensorials

Bany

Tota mena de productes per afavorir la higiene diària dels més petits de les vostres cases. Cadires de tota mena per a la dutxa, basculants, fixes, fàcils de netejar i lleugeres. Sistemes per donar suport postural a la banyera, seients i cadires ajustables a l’inodor

Alimentació

Comptem amb una gran varietat de gots, tasses, coberts, etc. per a persones amb necessitats especials. Així mateix, disposem dels millors complement alimentaris pensats per ajudar a aconseguir una alimentació sana i equilibrada.

Rehabilitació i teràpia

Amplia gamma de productes d’entrenament amb resistència variable. Pilotes i boles per exercitar les mans, dits, avantbraç. Balons de teràpia per a usuaris de diferents mides.

Dissalud, ortopèdia Lleida, el vostre benestra la nostra prioritat