Dissalud, ortopèdia Lleida, promou una jornada formativa adreçada a especialistes en la cura de ferides complexes

22/09/2023

El Centre de Vacunacions Internacional de Lleida, situat a l’avinguda de les Garrigues, va acollir dimecres passat dia 20 una jornada formativa, organitzada per Dissalud Ortopèdia Lleida, dirigida a responsables de la Unitat de Ferides Complexes de la província de Lleida.

Dissalud -establiment especialitzat en ortopèdia a Lleida i la venda de productes de suport, material sanitari, etc- va ser l’encarregat d’impulsar i organitzar aquesta jornada formativa amb la col·laboració d’Ugari Geriátrica, empresa especialitzada a posar a disposició dels professionals del sector les solucions més eficaces i innovadores per als reptes que plantegen la cura de les persones i l’autonomia personal; en aquesta ocasió, presentant una nova línia de productes especialment adreçats a la millor protecció contra les escares en pacients enllitats. Igor Abraham Bengoa, manager general d’Ugari Geriatrica, va ser l’encarregat d’impartir aquesta interessant sessió formativa.

En aquesta formació, hi van participar més de trenta infermeres i infermers procedents de diferents centres d’atenció primària del conjunt de Lleida, que van valorar molt positivament la jornada, especialment pel fet de conèixer en profunditat un tipus d’ajuts tècnics que poden contribuïr a millorar la qualitat de vida i alleujar el patiment de persones afectades per ferides complexes.

En el transcurs de la presentació, entre altres aspectes, les participants en la formació van tenir l’oportunitat de conèixer en profunditat alguns productes especialment creats per ajudar les persones amb escares i els seus cuidadors com les taloneres antiescares, coixins antiescares, coixins antiescares posicionadors per a cos i braços, etc.

Dissalud Ortopèdia i Productes de Suport, visita la nostra botiga del Passeig de Ronda 144 amb la major exposició de cadires de rodes convencionals, elèctriques, scooters, mobiliari adaptat, productes de suport, bany, ortopèdia esportiva, etc.