Dissalud, una temporada més vetllant pel benestar de les jugadores i jugadors del Lleida Handbol Club

18/08/2023

Aquest dimecres, el Lleida Handbol Club de la Divisió d’Honor Plata femenina, que com la resta d’equips del club compta amb el suport i patrocini de Dissalut ortopèdia Lleida, va començar els entrenaments de pretemporada, la setmana que ve arrencarà el sènior masculí de Primera Catalana ia final de mes la resta dequips de la base i lescola.

Les jugadores entrenades per Iban Raigal i Javier Zaldo, han començat aquesta setmana a preparar la temporada 2023-24, que es presenta molt atractiva per al conjunt bordeus, que té per objectiu finalitzar la lliga a la zona mitjana-alta de la classificació i consolidar-se a la categoria.

Les jugadores del conjunt lleidatà jugaran al Grup B de la Divisió d’Honor Plata, tota una sorpresa, per desconegut, per al cos tècnic i gran part de les jugadores del Lleida Handbol Club, amb enfrontaments amb equips de Navarra, Guipúscoa, Biscaia, Cantàbria, Aragó i la Rioja.

El conjunt lleidatà va afrontar la temporada amb un bloc de jugadores rejovenit, però que majoritàriament continuen de la temporada passada, amb alguna baixa i les incorporacions de Sofia Feliu, primera línia procedent de l’Handbol Gavà i l’argentina Cati Casasola, també primera línia i procedent del Vélez Sarsfield de la Divisió d’Honor argentina.

Visita de les incorporacions del Club a les nostres instal·lacions del Passeig de Ronda 144

Les noves incorporacions del Lleida Handbol Club, Sofia Feliu i Cati Casasola han visitat aquesta setmana les nostres instal·lacions per proveir-se, de diferents cintes i gomes elàstiques per reforçar la musculació i la realització d’estiraments. Així mateix, han aprofitat la visita per conèixer l’àmplia gamma de productes vinculats amb l’ortopèdia esportiva, cremes de preparació i recuperació, roba compressiva, ortesi, tap, etc., que tenim a la nostra exposició del Passeig de Ronda, 144

Ens agrada l’esport i gaudir de la competició; tanmateix, la pràctica esportiva, especialment d’alt nivell, comporta, de vegades, efectes col·laterals indesitjats. En aquest sentit, a Dissalud, especialistes en ortopèdia esportiva a Lleida, trobareu tots els productes que us ajudaran a millorar el vostre rendiment esportiu, protegir-vos de possibles lesions, recuperar les que pugueu tenir, protegir i reforçar les vostres articulacions, etc.

Així mateix, comptem amb una gran selecció de roba i mitges de compressió que us ajudaran a augmentar el vostre rendiment esportiu, reduir la sensació de cansament, evitar lesions i altres productes com cremes de prevenció o recuperació d’una alta efectivitat, electroestimuladors, ortesis a mida. Tant a nivell particular com per a clubs tenim a la vostra disposició tots els materials i productes indispensables per a les vostres farmacioles entre d’altres, cintes de kinesiologia, tape, benes neuromusculars, bosses de fred, etc.

Tracte preferent

Totes les jugadores i jugadors del Lleida Handbol Club, cos tècnic, oficials així com els seus familiars tenen un tracte preferent en la compra dels nostres productes.