Dissalud, present a Rehacare, la fira més important del món en rehabilitació, prevenció, atenció i inclusió

15/09/2023

Aquesta setmana, ens hem desplaçat fins a Düsseldorf (Alemanya) per conèixer les darreres novetats del mercat en ortopèdia i productes de suport

A Dissalud, la vostra botiga d’ortopèdia a Lleida, la nostra prioritat és el vostre benestar; per això, sempre intentem estar al dia i incorporar al nostre catàleg de productes les darreres novetats del mercat per aportar noves solucions que puguin ajudar-vos en el vostre dia a dia.

Jordi Miro, director de Dissalut Lleida, present a la fira

Aquesta setmana, Jordi Miró s’ha desplaçat fins a Düsseldorf per participar a Rehacare, la fira internacional especialitzada en la rehabilitació, prevenció, integració i cura, que ofereix una plataforma d’informació i comunicació per a persones amb discapacitat, necessitats assistencials, malalties cròniques i gent gran .

Amb més de 40 anys d’experiència i un ampli coneixement del mercat, aquesta edició REHACARE 2023 comptarà amb més de 600 expositors de 35 països de tot el món que presentaran les darreres novetats i solucions en rehabilitació i tecnologia assistencial, i oferiran multitud de seminaris i tallers.

Sota el lema “Vida autònoma” REHACARE 2023 girarà al voltant del tema de la “Inclusió i digitalització”. L’esdeveniment proporcionarà a persones amb discapacitat, les seves famílies, cuidadors i empreses, una plataforma internacional única per establir nous contactes, parlar amb experts i conèixer els darrers avenços i tendències. A la fira es presentaran tota la gamma de solucions necessàries per portar una vida autònoma des de solucions de mobilitat digitals i analògiques i dispositius dassistència, fins a opcions datenció i teràpia, incloent activitats esportives i de lleure inclusives.