Ens traslladem per millorar, gràcies per ajudar-nos a créixer

29/03/2023

Després de més de deu anys obrint la porta de la nostra botiga del carrer Girona, malgrat deixar el fantàstic barri de Pardinyes, però amb l’alegria i la il·lusió d’avançar en el nostre projecte en un nou establiment, millor adaptat i funcional i amb una zona d’exposició i atenció al públic molt més gran, us comuniquem que tanquem les portes de la nostra botiga de Pardinyes i obrim les del nostre nou establiment situat al Passeig de Ronda, 144 (Lleida), on esperem seguir comptant amb la vostra confiança.

Han estat deu anys de creixement; d’aprendre dia a dia, d’ampliar els nostres productes i serveis, de treballar amb vosaltres i per a vosaltres. I precisament perquè volem millorar en el vostre benefici i ser més eficaços ens traslladem a un nou establiment per oferir-vos un millor servei, més personalitzat i amb millors prestacions: tripliquem la nostra zona d’exposició de productes, comptem amb diferents espais per a l’atenció personalitzada, zona de vestuaris, taller propi, etc.

Trobarem a faltar el ritme d’aquest barri tan vital i especial, que ens ha donat tant i on hem forjat infinitat de llaços personals i professionals; sincerament gràcies. Això no és un comiat, només és un fins després, ja que esperem seguir mantenint aquesta relació a la ubicació.

Moltes gràcies per compartir durant aquests anys el nostre dia a dia al carrer Girona. Ara fem un passet endavant; canviem per millorar mantenint el mateix esperit i amb el mateix objectiu de sempre: vetllar pel vostre benestar, oferir-vos respostes adequades i adaptades a les vostres necessitats; però en un establiment molt millorat respecte de l’actual.

Per tant, per tot, sincerament gràcies de part de totes les persones que formem part de Dissalut i que gràcies a la vostra amabilitat, mirada còmplice, somriure amable… heu fet millor i més suportable la nostra feina diària.