Jornada de germanor amb motiu de la “Cargolada Batecada”

25/05/2023

Dissabte passat, un grup d’usuaris de cadires de rodes va gaudir d’una jornada de germanor organitzada per l’ortopèdia Dissalud i l’empresa Batec Mobility.

A les 10.30 hores, els participants en aquesta trobada es van donar cita a les noves instal·lacions d’ortopèdia Dissalud, situada al passeig de Ronda 144, per provar i conèixer les novetats de handbikes per a cadira de rodes de Batec Mobility. Poc després, els “batequers i batequeres” van començar una passejada per diferents carrers de la ciutat fins arribar al Turó de la Seu Vella.

Per a alguns dels presents, la primera pujada de forma autònoma a aquest emblemàtic punt de referència de la ciutat de Lleida.

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor entre els participants en aquesta “Cargolada Batecada”, que vol créixer en propostes i nombre d’inscrits en properes edicions.

Handbikes Batec, un revolucionari avenç per a la mobilitat de les persones en cadira de rodes

Els participants en aquesta “Cargolada Batecada” són usuaris dels handbike de Batec, un sistema de propulsió acoblable a la cadira de rodes d’una manera molt senzilla, que converteix la cadira de rodes manual en un vehicle propulsat per un motor elèctric, guanyant de aquesta manera molta autonomia i mobilitat.