Ortopèdia Dissalud, la major exposició de cadires de rodes de Lleida

24/01/2024

Vine i descobreix les últimes novetats del mercat en cadires de rodes, manuals i elèctriques, en la nostra exposició del passeig de Ronda de Lleida 144. Dissalud, el vostre centre de referència en ortopèdia a Lleida i productes de suport

Si esteu pensant a comprar una cadira de rodes, canviar la que teniu, conèixer les últimes novetats del mercat, etc. en Dissalud ortopèdia Lleida i els seus més de 300 metres quadrats d’exposició trobareu una resposta a les vostres necessitats, sempre sota l’assessorament del nostre equip de professionals.

A més dels nostres productes en catàleg, de manera física disposem d’una àmplia selecció de cadires de rodes, tant manuals com elèctriques i sistemes de propulsió acoblaves a les vostres cadires de rodes manuals, per donar una resposta eficaç i adaptada a les vostres característiques personals, necessitats d’ús i disponibilitat econòmica.

Cadires de rodes manuals

Disposem d’una gran varietat de cadires de rodes de propulsió manual de les principals marques del mercat, lleugeres i manejables per facilitar l’autopropulsió; tant rígides com plegables.Cadires de rodes actives

Lleugeres i compactes, especialment dissenyades per a usuaris amb un estil de vida molt actiu. Els amants de l’activitat física també trobaran les millors opcions del mercat en cadires de rodes per a la pràctica esportiva, tant amateur com professional.

Cadires de rodes “estàndard”

Pensades per cobrir les necessitats bàsiques dels seus usuaris. Una gran varietat de propostes, plegables, rígides, etc. amb rodes autopropulsades o de trànsit; també disposem de cadires amb rodes reforçades per a usuaris amb un pes elevat. Funcionalitat, bon rendiment i fiabilitat amb un preu molt competitiu.

Cadires de rodes semiactives

Des dels models més bàsics a cadires amb un alt grau de personalització; cadires tant per a un ús ocasional com per al diari.

Cadires de rodes de posicionament (REA)

Per a usuaris passius, que els ofereixen un elevat nivell de confort a més d’un posicionament personalitzat amb l’objectiu d’evitar al màxim friccions i pressions que perjudiquin el seu estat físic.

Cadires de rodes pediàtriques

Per als més petits i els adolescents de la casa; dissenyades per a adaptar-se al seu estil de vida i procés de creixement.

Cadires de rodes elèctriques

Tenim a la vostra disposició una gran varietat de cadires elèctriques, tant de xassís rígid com plegable, així com una gran varietat d’accessoris i complements, (tant per a les cadires elèctriques com per a les manuals). Cadires per a ús en interiors com en exteriors. En la nostra exposició comptem amb la primera cadira elèctrica del mercat dissenyada de manera específica per als nens i nenes.

Cadires elèctriques de xassís rígid preparades per a oferir confortabilitat i autonomia als seus usuaris en tota mena de terrenys. Cadires amb un alt grau de configuració en funció de les característiques i necessitats d’ús dels seus usuaris. Diferents sistemes de tracció, posicionament, suports, coixins, colors, carenats, xassissos, sistemes d’il·luminació, etc.

Sistemes de propulsió adaptables a les cadires de rodes manuals

Una excel·lent alternativa per complementar la vostra cadira de rodes manual i proporcionar una ajuda complementària als seus usuaris i acompanyants a través dels sistemes de propulsió adaptables a la vostra cadira de rodes. Mobilitat i autonomia, molt senzilla de connectar i acoblar a la vostra cadira de rodes.

Lloguer, manteniment

En Dissalud Lleida ens preocupa el vostre benestar, el vostre dia a dia, per això oferim un tracte personalitzat i professional tant en l’elecció del producte com en el seu correcte funcionament; per a això disposem d’un taller propi per a solucionar possibles problemes derivats de l’ús de la vostra cadira de rodes com una roda punxada, descàrrega de la bateria, un mal funcionament dels rodaments del caminador, problemes amb els frens de la vostra bicicleta de mà, etc.; a més d’oferir-vos solucions en cas de no poder utilitzar la vostra cadira durant algun temps.

Per a usos puntuals, en ortopèdia Dissalud posem a la vostra dispoció un servei de lloguer de cadires de rodes i altres productes com a llits adaptats, grues de transferència i altres productes, que us permetran solucionar un problema puntual sense la necessitat de realitzar una despesa excessiva ni innecessària.

Dissalud, l’exposició més gran de productes d’ortopèdia a Lleida.