Ortopèdia Lleida Dissalud, el vostre centre de referència en productes ortopèdics i de suport

15/01/2024

Més de 300 metres quadrats d’exposició a la vostra disposició al Passeig de Ronda 144 i un gran equip de professionals especialitzats en ortopèdia i productes de suport.

A finals de març de 2023 Dissalud, el vostre centre de referència en ortopèdia i productes de suport, vam fer un pas endavant deixant el nostre establiment al barri de Pardinyes per traslladar-nos a un local molt més gran, situat al passeig de ronda 144 de Lleida amb l’objectiu d’oferir-vos una millor atenció i una exposició, en contínua renovació, amb tota mena de productes vinculats amb l’ortopèdia i productes de suport.

Professionals de l’ortopèdia a Lleida

Al nostre establiment, atès per un gran equip de professionals, dirigit per Jordi Miró, tècnic superior ortoprotèsic, podreu trobar les darreres novetats en cadires de rodes manuals i elèctriques, handkikes, bipedestadors, caminadors i rollator; a més d’una gran selecció de scooter. Als nostres expositors, amb una àmplia gamma de productes especialitzats en ortopèdia pediàtrica, també comptem amb tota mena de bastons, crosses, grues de transferència, complements per a cadires de rodes etc.

A la nostra exposició també disposem d’una zona específica amb productes i materials per adaptar el vostre habitatge: llits i sofàs articulats, cadires per a bany, una gran selecció d’ajudes tècniques per millorar el vostre dia a dia; així com, una completa oferta de roba compressiva amb les millors prestacions del mercat. Sense oblidar-nos d’altres productes com una gran varietat d’aparells i productes d’ús sanitari (pulsioxímetres, tensiòmetres, audiòmetres, espiròmetres, desfibril·ladors, nebulitzadors, electrocardiògrafs, audiòmetres i un llarg etcètera).

Ortopèdia esportiva

A Dissalud, ortopèdia Lleida, som uns grans amants de la pràctica esportiva; per això, a més de col·laborar directament amb diferents esdeveniments esportius i projectes esportius, com el Lleida Handbol Club, tenim una nodrida selecció de productes vinculats, directament o indirectament, amb la pràctica esportiva, ja sigui per a la protecció de l’esportista com per a la recuperació després de lesions o la prevenció de les mateixes: ortesis esportives, cremes de fred i calor, gomes, peses, piques, pilotes de recuperació, etc.

Taller propi, realització de plantilles a mida

A Dissalud, el vostre centre de referència en ortopèdia a Lleida, també ens encarregarem de la confecció de les vostres plantilles a mida, ortesis, férules i pròtesis de fabricació pròpia al nostre taller.

Dissalud, el vostre benestar la nostra prioritat