Que res t’aturi; vine a Dissalud a conèixer la nostra exposició de cadires de rodes per a l’esport

09/11/2023

A la nostra exposició del Passeig de Ronda 144 de Lleida disposem d’una gran exposició de cadires de rodes, adaptades a les necessitats d´ús dels nostres usuaris i disposició econòmiques. Entre altres, aquesta setmana ens ha arribat una nova cadira multiesport, apta per a la pràctica d’esports com el bàsquet, el pàdel, el tenis, el ping-pong, el ball amb un preu força competitiu.

La pràctica esportiva, independentment de l’esport o de la intensitat amb què es practiqui sempre és una font de salut, tant en l’àmbit físic com mental. Per això, sempre que sigui possible, la pràctica esportiva, la competició també és especialment indicada per a les persones amb alguna discapacitat, ja que ajuda a millorar i mantenir la nostra condició física, la mobilitat, la resistència, la força, etc. D’altra banda, ajuda a millorar substancialment aspectes com l’equilibri, el sentit de l’orientació i la coordinació en general; a més d’aportar altres millores vinculades a la prevenció de malalties derivades d’una manca de mobilitat. L’esport també aporta altres avantatges com ara un reforç en la seguretat personal i l’autoestima; és molt beneficiós per a la socialització, la inclusió social i la superació personal. Fins i tot gràcies als valors que aporta a la persona són un suport en la integració laboral. Fet i fet, la pràctica esportiva millora el nostre benestar vital.

En aquest sentit, els fabricants de cadires de rodes treballen de manera continuada per treure al mercat diferents models de cadires de rodes esportives que s’adaptin a cada persona, tant al seu físic, com a les característiques de l’esport practicat i també a les diferents possibilitats econòmiques.

Cadira de rodes Ottobock Multisport

Aquesta setmana ha arribat a la nostra exposició la cadira Ottobock Multisport un model tot terreny que permet la iniciació bàsica a diferents modalitats esportives amb cadira de rodes.

Aquesta cadira de rodes, que podreu emprovar si visiteu les nostres instal·lacions del Passeig de Ronda 144 (Lleida) ofereix múltiples camps d’aplicació per practicar esports tan diferents com a bàsquet, tenis, pàdel o ball, entre altres. Amb aquesta cadira podreu posar a prova les vostres habilitats en un ampli ventall de categories.

És una cadira molt estable, soldada en una peça per poder suportar usos més intensius sense folgances ni vibracions.

Dissalud, ortopèdia Lleida, solucions de mobilitat a mida de les vostres necessitats.