Sofàs i butaques geriàtriques a la teva ortopèdia a Lleida

18/01/2024

A Ortopèdia Lleida Dissalud trobareu solucions per millorar el vostre descans especialment adients per a persones amb limitacions de mobilitat, com els sofàs i butaques geriàtriques

Gaudir d’un bon descans és una qüestió clau per a la nostra salut, per al nostre benestar; en aquest sentit, comptar amb una bona butaca ens ajudarà a aconseguir-ho, però a vegades asseure’s o aixecar-se és un veritable maldecap per moltes persones amb problemes de mobilitat.

Sofàs elevadors i basculants per ajudar-vos a seure i incorporar-vos

Per minimitzar aquest entrebanc, a Dissalud Lleida trobareu una gran varietat de butaques i sofàs geriàtrics, a més d’elevadors per al sofà, reposa cames, etc. especialment adaptats per a persones amb limitacions de moviment i necessitats específiques.

Amb el pas dels anys, necessitem adaptar el nostre entorn, així com utilitzar diferents utensilis i productes per solucionar i minimitzar alguns problemes i limitacions motrius, físiques, de contenció, etc., inherents al procés d’envelliment. En Dissalud, Passeig de Ronda, 144 de Lleida (molt a prop de l’Hospital Santa Maria i de l’Arnau de Vilanova) trobareu una gran selecció de productes adaptats i adequats a les vostres particularitats, que us evitaran la realització d’esforços innecessaris i milloraran la vostra qualitat de vida.

Ortopèdia Lleida Dissalud, tota mena de productes vinculats l’ortopèdia geriàtrica i ajudes tècniques.