Troba el teu protector d’escaiola i embenats per al bany a Dissalud, la teva ortopèdia a Lleida

04/04/2024

Per una correcta higiene diària, per no trencar el teu dia a dia, per gaudir d’un bon bany… a Dissalud trobareu tota mena de protectors per a les vostres escaioles, embenats.

Les fundes per a escaioles i embenats són una pràctica i còmoda solució si vostè o un ésser estimat pateix una lesió en una extremitat que necessita protecció impermeable. A Dissalud trobareu diferents opcions de la més alta qualitat i eficàcia.

Comptem amb diferents propostes de fundes impermeables per a escaioles i embenats reutilitzables i submergibles, per la qual cosa accedir a l’aigua amb una lesió ja no és cap problema. Protectors dissenyats per adaptar-se i protegir escaioles i embenats de diferents mides. Protectors per a braços, cames, colzes i genolls específicament dissenyats per al seu ús a la dutxa, el bany i fins i tot la piscina, mar, rius.

Aquestes fundes per a escaioles i embenats ajuden a mantenir un estil de vida normal mentre es recupera d’una lesió a les extremitats, simplement cal escollir la mida que millor s’adapti a les vostres característiques.

Visiteu la nostra exposició del Passeig de Ronda 144 de Lleida, trobareu tota mena de productes vinculats amb l’ortopèdia i productes de suport: cadires de rodes manuals i elèctriques, scooters, caminadors bastons i crosses, lliteres i llits, grues de transferència, butaques ortopèdiques, roba compressiva, ortopèdia esportiva, productes geriàtrics, fisioteràpia, productes d’ús sanitari i mèdic, per adaptar el vostre bany i habitatge, etc.

Dissalud, l’exposició més gran de productes d’ortopèdia a Lleida.