Trust Care, funcionalitat i elegància per al teu caminador a ortopèdia Dissalud

09/02/2024

A ortopèdia Lleida Dissalud tenim a la vostra disposició diferents models de rollators d’alta gamma com el Trust Care Let’s Go Out, un caminador que combina l’elegància, amb impecables acabats, gran funcionalitat i adaptabilitat a tota mena d’usuaris.

A la nostra exposició del passeig de Ronda 144 de Lleida trobareu una variada gamma de caminadors amb dissenys ergonòmics i funcionals dissenyats per facilitar els desplaçaments de les persones amb algun tipus de dificultat en la mobilitat. Diferents preus, models, funcionalitats en funció de la necessitat i característiques de cada usuari.

En aquest article us presentem el Trust Care Lets Go Out, un dels caminadors “top” del mercat. Un rollator amb un disseny i acabats molt elegants que aplica les darreres tecnologies per oferir un producte d’alta gamma i grans prestacions.

Trust care, elegància, funcionalitat i altes prestacions

A ortopèdia Lleida Dissalud podreu conèixer i provar el caminador per a exteriors Let’s Go Out, molt lleuger, suau i estable. El seu pes no arriba als 6,5 quilograms i és molt fàcil de plegar i ocupa molt poc espai i se sosté per si mateix quan està plegat; qualsevol usuari podrà portar còmodament el seu caminador al maleter de la gran majoria de turismes.

Les elegants i grans rodes davanteres faciliten girar i creuar les voreres. Els parafangs de les rodes del darrere protegeixen la teva roba perquè no s’embruti. La suspensió amortidora a les rodes del darrere fa que funcioni suaument a totes les superfícies.

Les rodes del darrere de Let’s Go Out tenen una suspensió de goma tova incorporada per brindar-li una marxa més suau quan camina sobre superfícies rugoses. Els caminadors per a exteriors de Trust Care són els primers del món amb aquesta característica. Les grans rodes davanteres faciliten el pas d’obstacles amb el caminador, com ara les vorades de la vorera.

Let’s Go Out té mànecs de goma amb forma ergonòmica, regulables en alçada entre 78 i 96 cm per adaptar-se a diferents estatures. Per descomptat, hi ha un fre eficaç i un fre d’estacionament, que són fàcils d’operar sense cables visibles. Let’s Go Out està provat i homologat segons la normativa ISO per a un pes d’usuari de 130 kg.

Mànecs

Els mànecs de goma de disseny ergonòmic brinden una subjecció ferma i còmode.

Ajustable en alçada

L’alçada de les manetes es pot ajustar per adaptar-se a diferents estatures usant els cargols a cada costat del marc.

Rodes

Les rodes del darrere tenen una suspensió de goma tova incorporada per brindar una marxa més suau quan camina sobre superfícies rugoses.

Seient

El seient de Let’s Go Out està fet de cuir artificial negre amb una bonica costura blanca. Suau i còmode per seure, però durador i resistent a l’aigua.

Bossa

El Let’s Go Out pot incorporar diferents complements com una pràctica bossa de tela negra amb solapa de cuir sintètic que combina perfectament amb el seient. La bossa té una cremallera i es pot retirar fácilment del caminador i utilitzar-se com bosa per a la compra.

Safata

Un altre dels complements d’aquest rollator, que podreu trobar a ortopèdia Lleida Dissalud. Una safata que es pot col·locar sobre el seint. Molt fàcil de col·locar i amb una molt bona fixació al caminador

Troba el teu caminador a Dissalud Ortopèdia Lleida

A Dissalud Lleida us assessorarem sobre la millor opció a escollir tenint en compte molts factors com el vostre grau d’autonomia, característiques anatòmiques i funcionals, nivell de dependència i, és clar, el tipus i intensitat d’ús que vulgueu fer del caminador i també pressupost destinat.

La millor manera de descobrir el que millor s’adapta a les vostres necessitats és visitar la nostra botiga situada al Passeig de Ronda, 140 de Lleida i conversar una estona amb alguns dels nostres professionals.

Autonomia i seguretat amb els nostres caminadors ortopèdics. Dissalud, el vostre centre de referència a Lleida