Un scooter, comoditat i mobilitat per gaudir de la primavera, descobreix el teu a Dissalud Lleida

19/03/2024

A la nostra botiga del passeig de Ronda 14 trobareu una gran selecció de scotter: de 3 i 4 rodes, de diferents preus i prestacions. De compra o de lloguer, a Dissalud, la vostra botiga d’ortopèdia de referència a Lleida i productes de suport trobareu un scooter adient per a les vostres característiques i necessitats d’ús.

Arriba el bon temps, la ciutat, la natura es mostren en plenitud, el dia s’allarga, les hores de sol fan que millori el nostre ànim i augmentin les ganes de sortir de casa; no obstant, situacions de mobilitat reduïda de vegades ens impedeixen gaudir d’aquests moments; en aquest sentit, un scooter es presenta com un dels mitjans de transports més adients per solucionar aquestes limitacions.

GOGO Elite Traveller, scooter portàtil i desmuntable

Dissalud Ortopèdia Lleida tenim al vostre abast una gran varietat de Scooters; però en aquest article us volem presentar al GO-GO, que destaca per les seves reduïdes dimensions, un fet que facilita la maniobra en espais petits alhora que proporciona un rendiment òptim en exteriors. Es desmunta en uns segons i per les seves mides és molt fàcil de transportar i es pot guardar en la major part dels maleters.

El GO-GO disposa d’un seient giratori i regulable en alçada de 42 a 47 cm. Les rodes són antipunxades i no requereixen manteniment. També incorpora una cistella portaobjectes a la part davantera.

El scooter GO-GO està disponible en 4 rodes i la versió més compacta i maniobrable de 3 rodes (aquest model, amb una longitud de 93 cm, juntament amb la seva forma triangular i el reduït radi de gir, SP 3 entra als ascensors més petits i maniobra en espais molt reduïts) les bateries de tots els models del GO-GO (que ofereixen de sèrie dos kits de colors per personalitzar el teu scooter) són extraïbles i es poden carregar dintre o fora del scooter, que ofereix una autonomia propera als 20 quilòmetres als models GO-GO (3 i 4 /17)

Solax Easy Life, el scotter plegable

De vegades, guardar el scooter esdevé un problema, que amb el Solax Easy Life està solucionat en disposar d’un sistema de plegat i desplegat automàtic. Un problema resolt amb un clic; en aquest cas, al del comandament del teu scooter Solax, equipat amb un bateria de liti amb una autonomia aproximada de 10 quilòmetres.

El seu pes sense bateria és de 24 quilograms amb una velocitat màxima de 6 quilòmetres hora. A la nostra botiga podreu conèixer de primera mà les prestacions i característiques d’aquests scooters, entre altres.

Per gaudir de la primavera, de les hores de sol, de les places i carrers de la vostra població, un scooter us ajudarà a millorar la vostra mobilitat. Gran varietat de scooter de compra o lloguer a Dissalud, ortopèdia Lleida

Dissalud, l’exposició més gran de productes d’ortopèdia a Lleida.